Consultancy bij UniPartners!

UniPartners Rotterdam is een academisch adviesbureau dat (startende) ondernemers, instellingen en bedrijven helpt met het beantwoorden van bedrijfskundig gerelateerde vraagstukken. Over de jaren heen heeft UniPartners ervaring opgedaan met vele projecten verspreid over verschillende vakgebieden. Zo heeft UniPartners verschillende startende ondernemers met een solide businessplan haar kantoor uit zien lopen. Ook hebben vele beursgenoteerde ondernemingen en MKB'ers genoten van ons professioneel advies. UniPartners Rotterdam is gelieerd aan de Erasmus Universiteit en maakt onderdeel uit van het UniPartners-netwerk dat al ruim 25 jaar actief is en inmiddels door elf vestigingen in Nederland vertegenwoordigd wordt. Het netwerk van UniPartners reikt echter nog verder, aangezien UniPartners is aangesloten bij het internationale netwerk van Junior Enterprises (JADE).

Momenteel is UniPartners Rotterdam op zoek naar het opvolgende top bestuur van 2016-2017. Ben jij op zoek naar een uitdaging en doet de combinatie consultancy met ondernemerschap jouw hart sneller kloppen? Dan is een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam zeker iets voor jou! Als bestuurslid bij UniPartners zal jij je mengen in het bedrijfsleven om opdrachtgevers aan te trekken. Dit terwijl jij met jouw solide offertes voor bepaalde probleemstellingen de potentiële opdrachtgever daadwerkelijk binnen haalt. Als dit eenmaal gelukt is zal jij de beste studenten voor de opdracht aannemen en ben je verantwoordelijk voor het managen van het project. Daarnaast ben jij de contactpersoon voor de opdrachtgever en sta je dus continu in contact met de opdrachtgever en de junior consultants. Van deze ervaringen leer je dus te denken als ondernemer, projectmanager, consultant, recruiter, opdrachtgever, leidinggevende en bestuurslid, en dan hebben wij het nog niet gehad over de gezelligheid die er tussen de bedrijven door bestaat; een ervaring die je niet wilt missen.

Je ontwikkeling wordt niet alleen versneld door het bestuursjaar zelf; je kunt ook deelnemen aan professionele trainingen van vooraanstaande trainingsbureaus. Daarnaast wordt er drie keer per jaar met alle vestigingen een trainingsweekend georganiseerd waarin jij je niet alleen op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelt, maar juist ook op sociaal gebied. Als onderdeel van het JADE netwerk is er de mogelijkheid om ook het jaarlijks internationaal JADE evenement bij te wonen. Tot slot is een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam parttime, dit is dan ook de ultieme mogelijkheid om relevante praktijkervaring op te doen naast jouw studie.

Al met al is dit de kans die je niet wilt laten liggen, dus stuur voor 1 mei jouw CV & motivatiebrief naar hrd.rotterdam@unipartners.nl onder vermelding van 'sollicitatie bestuur [functie]'.