Als Human Resources ben jij verantwoordelijk om de juiste mensen op de goede plek te zetten en zorg je voor een hechte community!

Als bestuurder Human Resources heb je vele uiteenlopende taken. Zo ben jij verantwoordelijk voor het aannemen van de geschikte student consultants om zo de doelen van de organisatie te behalen. Hierin neem jij de diversiteit van verschillende studenten in acht. De sollicitatiegesprekken worden door jou geleid. Er is veel vrijheid om interviews op jouw eigen manier af te nemen. 
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de marketing van de organisatie. Zo zal je op diverse manieren het bewustzijn onder de studenten van de organisatie proberen te vergroten. 

Tevens is het een verantwoordelijkheid van de Human Resources om trainingen en workshops te organiseren bij gerenommeerde consultancy organisaties. Hiermee stimuleer je de ontwikkeling van de student consultants nog verder. Dit kan uiteraard ook op andere manieren gebeuren, door bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelingsplan per student consultant op te stellen en van tijd tot tijd kritisch te evalueren. Kortom, er is veel vrijheid om je taken uit te breiden naar jouw eigen invulling! 

Als Human Resource Manager ben je:

  • Communicatief sterk: je bent contact- en vertrouwenspersoon voor de consultants en spreekt consultants aan wanneer dat nodig is.
  • Een strategisch denker: je analyseert de dynamiek van teams en zorgt het gehele jaar door voor constante en kwalitatief sterke inzet van consultants in diverse teams.
  • Integer: je gaat op een vertrouwelijke manier om met gegevens va consultants.

What's in it for you?

  • Een kans om het sollicitatieproces eens van de andere kant te ervaren: jij leidt het gesprek en stelt de procedure samen.
  • Binnen een jaar heel veel mensenkennis opdoen en je netwerk snel uitbreiden.
  • Je leert hoe je een hechte community opbouwt: je organiseert diverse evenementen voor consultant. Van trainingen bij gerenommeerde consultancy organisaties tot een gezellige borrelavond met consultants.