Als bestuur van SOLVE zorg je voor het reilen en zeilen van de organisatie!


Voorzitter

Als voorzitter zorg jij voor een optimale samenwerking binnen het bestuur. Jij zorgt ervoor dat er een team ontstaat dat samen een topprestatie kan leveren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de communicatie met externe partijen, zoals de universiteit, corporate partners als Deloitte en Berenschot en andere studentenorganisaties. Jij bent hét visitekaartje van de organisatie.
Project Manager
Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de projecten die gedurende het jaar lopen. Jij leidt de projectteams gedurende het proces, onderhoudt regelmatig contact met de consultants en de klant, en zorgt voor de evaluaties met beide partijen. Alles om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen!

Human Resources
Als bestuurder Human Resources ben jij verantwoordelijk om de juiste mensen op de goede plek te zetten en zorg je voor een hechte community. Zo leid je het sollicitatieproces en neem je geschikte student consultants aan om de doelen van de organisatie te behalen. Je zorgt ervoor dat teams optimaal worden samengesteld, afhankelijk van het project en de achtergrond van consultants. Verder neem jij de marketing op je; je probeert op diverse manieren het bewustzijn van SOLVE onder studenten te vergroten.

Externe Betrekkingen
Als Externe Betrekkingen haal jij consultancy projecten binnen voor onze consultants. Je brengt zoveel mogelijk sociale ondernemingen op de hoogte van onze diensten en organiseert ons jaarlijkse Kennisevenement. Je hebt contact met de meest diverse maatschappelijke organisaties, van kleine stichtingen tot aan de Feyenoord Foundation, van social enterprises tot aan Gemeente Rotterdam.

Finance & IT
Als penningmeester sta jij voor de uitdaging jouw organisatie financieel gezond te houden. Je stelt een budget op en managed de uitgaven en inkomsten van het bestuur. Jij durft nee te zeggen wanneer dat nodig is en ja om ondernemerschap te stimuleren. Je bent zorgvuldig in administratie en weet de BTW aftrekbare kosten te vinden. Daarnaast ben jij de IT man of vrouw die een creatieve uitdaging ziet in photoshop en wordpress-website projecten.