SOLVE onderscheidt zich door zijn ondernemend en sociaal karakter!

Een parttime bestuurder van SOLVE heeft affiniteit met zowel consultancy als de non-profit sector. Je bent ambitieus en bereid om je een heel jaar minimaal 20 uur per week in te zetten voor SOLVE. Daarnaast ben je momenteel minimaal bachelor 2, 3 of master student en heb je boven gemiddelde studieresultaten (gpa 7+). Tevens heb jij je naast je studie ontwikkeld door midel van extra-curriculaire activiteiten.

Team Player

Als bestuurder van SOLVE ben je een echte teamplayer. Jij hebt oog voor de vele belangen in de organisatie en de impact die je als organisatie wilt maken. Je zoekt kansen in plaats van conflicten en zorgt dat je samen met het hele team mooie resultaten neerzet!

Analytisch

Als bestuurder van een consultancy organisatie moet je natuurlijk ook analytisch sterk zijn. Dit betekent niet alleen dat je goed kan rekenen, maar ook dat je een positieve en oplossingsgerichte bijdrage kan leveren. Je denkt out of the box en komt met creatieve oplossingen!

Communicatief

Een belangrijke skill voor een goede SOLVE bestuurder is dat je communicatief bent. Als bestuurder van SOLVE sta je continu in contact met verschillende partijen. Je straalt professionaliteit uit en zorgt dat je een goede (gespreks)partner bent voor iedereen!