Integrand, dan bereik je meer!

Integrand bouwt een brug tussen bedrijven en studenten. Dit houdt in dat, wanneer studenten zich inschrijven bij ons, wij met twaalf vestigingen, verspreid over elke studentenstad in Nederland, gaan zoeken naar een geschikte stage. Daarnaast staat onze gehele database klaar op de site en kunnen studenten hier op solliciteren. Ons doel is om de student zo spoedig mogelijk aan een stage te helpen door ze te helpen bij het zoekproces, het sollicitatieproces en het daadwerkelijk tekenen van contracten.

Ons bestuur is parttime, er staat 15-20 uur per week voor. Gedurende een week draai je twee keer een shift op kantoor (09.00-12.30 of 13.30-17.00) waarin je je taken als accountmanager binnen ons systeem vervult. Daarnaast ben je in je eigen tijd bezig met je eigen functie, maar hiervoor kun je altijd op kantoor gaan zitten. Elke woensdag hebben we om 5 uur onze wekelijkse vergadering, waarna we met zijn allen uit eten gaan. Daarnaast hebben we een maandelijks bestuursuitje, een halfjaarlijks bestuursweekend met Integrand Rotterdam, een jaarlijks gala, een halfjaarlijks weekend met alle vestigingen in Nederland, een kerstdiner en bezoeken van/naar andere vestigingen.

We wisselen per 1 februari en 1 september en zijn nu dus op zoek naar een bestuur voor september 2016-september 2017. Hiervoor zullen we werven in juni en de inwerkweken zijn gedurende de Eurekaweek en de week daarna.